FP Dual a l’EHTB.
Un model d’excel·lència
i referència.

CICLE FORMATIU
GRAU SUPERIOR TURISME
GS Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
GS Guia, Informació i Assistències Turístiques
GS Gestió d'Allotjaments Turístics
Cicle formatiu
grau superior hoteleria
GS Direcció de Cuina
GS Direcció de Serveis en Restauració
Cicle formatiu
GRAU MITJÀ
GM Serveis en Restauració
GM Cuina i Gastronomia
GM Forneria, Pastisseria i Confiteria
Beneficis per a les empreses
- Incorporar personal qualificat, multilingüe, flexible i polivalent, format en la cultura de l'empresa.
- Crear un planter de futurs aprenents que faciliti el reemplaçament generacional de la plantilla.
- Millorar la imatge de l'empresa i promoure'n la responsabilitat social.
- Contribuir a la política empresarial de responsabilitat social corporativa.
- Obtenir beneficis fiscals: bonificacions.
CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR TURISME
GS Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments
Cap d’oficina d’agència de viatges | Agent de viatges | Organitzador/a d’esdeveniments.
GS Guia, Informació i Assistències Turístiques
Guia | Informador/a turístic | Promotor/a turístic | Assistent/a (transports, terminals) | Encarregat/da de facturació.
GS Gestió d’Allotjaments Turístics
Subdirector/a d’allotjaments d’establiments turístics | Cap de recepció i/o reserves | Governant/a | Gestor/a d’allotjament | Coordinador/a d’esdeveniments.


GS Direcció de Cuina
Director/a d’aliments i begudes | Cap de cuina | Cap d’operacions de càtering | Cuiner/a | Encarregat/da d’economat i bodega.
GS Direcció de Serveis en Restauració
Director/a d’aliments i begudes | Maître | Cap d’operacions de càtering | Sommelier | Encarregat/da d’economat i bodega.
CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ
GM Serveis en Restauració
Cambrer/a | Empleat/da d’economat | Barman | Ajudant/a de Sommelier.
GM Cuina i Gastronomia
Cuiner/a | Cap de partida | Empleat/da d’economat.
GM Forneria, Pastisseria i Confiteria
Pastisser/a | Forner/a | Confiter/a | Reboster/a | Elaborador/a de postres en restauració.

CASOS D'ÈXIT



Cap de partida Restaurant Lluerna
QUÈ IMPLICA L'FP DUAL PER A L'EMPRESA?

SELECCIÓ
Participar en la selecció de l'aprenent.

PLANIFICACIÓ
Planificar l’estada de l’alumne signant un acord amb l'estudiant i el centre educatiu.

ACOLLIDA
Acollir a l'aprenent mitjançant l'estada formativa amb beca o contracte.

CORRESPONSABILITAT
Assignar un tutor d'empresa perquè faci el seguiment i la valoració d'estada de l'alumne.

COL·LABORACIÓ
Col·laborar amb el centre educatiu per trobar elements de millora en l'FP dual.

FEEDBACK
Decidir si s'incorpora a la plantilla l'aprenent o es continua la col·laboració amb nous aprenents.
VULl SER DUAL, Què HE DE FER?
