FP Dual a l’EHTB.
Un model d’excel·lència i referència.

Educar en l'excel·lència, la innovació i el desenvolupament sostenible per retenir el talent i reduir l'atur juvenil.
Reproducir vídeo

CICLE FORMATIU
GRAU SUPERIOR TURISME

GS Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments
GS Guia, Informació i Assistències Turístiques
GS Gestió d'Allotjaments Turístics

Cicle formatiu
grau superior hoteleria

GS Direcció de Cuina
GS Direcció de Serveis en Restauració

Cicle formatiu
GRAU MITJÀ

GM Serveis en Restauració
GM Cuina i Gastronomia
GM Forneria, Pastisseria i Confiteria

Inclou l'FP Dual a la teva empresa

Beneficis per a les empreses

%
Satisfacció
%
Inserció laboral alumnat FP Dual
+
Alumnes FP dual
+
Empreses col·laboradores

CICLE FORMATIU GRAU SUPERIOR TURISME

GS Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments

Cap d’oficina d’agència de viatges | Agent de viatges | Organitzador/a d’esdeveniments.

GS Guia, Informació i Assistències Turístiques

Guia | Informador/a turístic | Promotor/a turístic | Assistent/a (transports, terminals) | Encarregat/da de facturació.

GS Gestió d’Allotjaments Turístics

Subdirector/a d’allotjaments d’establiments turístics | Cap de recepció i/o reserves | Governant/a | Gestor/a d’allotjament | Coordinador/a d’esdeveniments.

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

GS Direcció de Cuina

Director/a d’aliments i begudes | Cap de cuina | Cap d’operacions de càtering | Cuiner/a | Encarregat/da d’economat i bodega.

GS Direcció de Serveis en Restauració

Director/a d’aliments i begudes | Maître | Cap d’operacions de càtering | Sommelier | Encarregat/da d’economat i bodega.

CICLE FORMATIU GRAU MITJÀ

GM Serveis en Restauració

Cambrer/a | Empleat/da d’economat | Barman | Ajudant/a de Sommelier.

GM Cuina i Gastronomia

Cuiner/a | Cap de partida | Empleat/da d’economat. 

GM Forneria, Pastisseria i Confiteria

Pastisser/a | Forner/a | Confiter/a | Reboster/a | Elaborador/a de postres en restauració.

Reproducir vídeo
ALUMNES I EMPRESES satisfetes

CASOS D'ÈXIT

"Acollir alumnes de L'EHTB va ser una gran decisió. Ha estat una gran experiència formar part de l'educació dels nostres futurs professionals aportant el nostre coneixement pràctic i completant la seva formació teòrica. S'agraeix l'energia nova que aporten els alumnes."
Jaime Santianés
Director d'operacions grup l'Ampla. Restaurant Fismuler Barcelona
"Després de realitzar les pràctiques de Dual als Hotels i Resorts CATALONIA, contents amb la professionalitat de l'Eva, segueix treballant-hi fins al dia d'avui."
Eva Expósito
GS Gestió d'Allotjaments Turístics. Recepcionista. Hotels i Resorts CATALONIA
"L'Àlex González, de Direcció de Cuina Dual, va acabar el 2020 els seus estudis, va fer les pràctiques de Dual en el restaurant Lluerna d'1 estrella Michelin i s'ha quedat al restaurant a treballar com a Cap de partida."
Àlex González
GS Direcció de Cuina
Cap de partida Restaurant Lluerna

QUÈ IMPLICA L'FP DUAL PER A L'EMPRESA?

ico1

SELECCIÓ

Participar en la selecció de l'aprenent.

ico2

PLANIFICACIÓ

Planificar l’estada de l’alumne signant un acord amb l'estudiant i el centre educatiu.

ico3

ACOLLIDA

Acollir a l'aprenent mitjançant l'estada formativa amb beca o contracte.

ico4

CORRESPONSABILITAT

Assignar un tutor d'empresa perquè faci el seguiment i la valoració d'estada de l'alumne.

ico5

COL·LABORACIÓ

Col·laborar amb el centre educatiu per trobar elements de millora en l'FP dual.

ico6

FEEDBACK

Decidir si s'incorpora a la plantilla l'aprenent o es continua la col·laboració amb nous aprenents.

VULl SER DUAL, Què HE DE FER?

    Selecciona el teu perfil


    Selecciona estudis

    Digues Hola L'FP DUAL!

    Vine a Veure'ns.